Informatie aanvragen

Zonnepanelen en laadpalen voor uw bedrijfspand

Q-Roof levert ook aan zakelijke klanten. Wilt u voor uw bedrijfspand duurzaam energie opwekken? Dan bent u bij Q-Roof aan het juiste adres, wij kunnen hierin voorzien door de inzet van  zonnepanelen, laadpalen en infraroodverwarming.

Heeft u een MKB-bedrijf met een aansluiting t/m 3 x 80A dan komt u in aanmerking voor verschillende vormen van subsidie. Onze adviseurs leggen u graag alles uit over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Heeft u een groot zakelijke aansluiting, (dit is boven de 3 x 80A) dan kunt u de zogenaamde SDE++ subsidie aanvragen. Het SDE++ subsidietraject kunnen wij voor u in gang zetten. Onze groot zakelijke adviseur maakt graag met u een afspraak om de situatie te bekijken en de mogelijkheden uit te leggen.

Meer weten over duurzaam energie opwekken voor uw bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-27436437

Partner worden
Heeft u een bedrijf en zoekt u een partner voor: zonnepanelen, infraroodverwarming, laadpalen en het Q-Roof warmtesysteem dan maken wij graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Lees meer op Partner worden >>

Bellen of mailen is natuurlijk ook mogelijk.

Tel: 06-27436437
Mail: jesse@q-roof.nl