Informatie aanvragen

Montagesystemen

Montagesystemen voor zonnepanelen worden gebruikt om zonnepanelen op een dak te monteren. Voor bijna ieder type dak heeft Q-Roof een oplossing. De meest voorkomende materialen zijn voor op schuine pannendaken of voor op een plat bitumen dak. Heeft u een ander type dak? Dit is meestal geen probleem. Neem dan contact met ons op, wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

 

Montagesysteem pannendak

Hebt u een pannendak dan gebruiken wij een montagesysteem dat geschikt is om uw zonnepanelen te monteren op uw pannendak. In het filmpje kunt u zien hoe wij uw zonnepanelen door middel van ons montagesysteem veilig op uw pannendak monteren.

  

Montagesysteem plat dak

Als u een plat dak hebt gebruiken wij een montagesysteem dat speciaal ontwikkeld is om zonnepanelen op platten daken te monteren. In het filmpje kunt u zien hoe wij uw zonnepanelen door middel van ons montagesysteem veilig op uw plat dak monteren.

Meer weten over onze montagesystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-27436437

Onze merken

De montagematerialen worden door Nederlandse fabrikanten ontwikkeld en geproduceerd. Ieder systeem van Q-Roof is door een berekeningstool van de fabrikant gegaan waardoor wij zeker weten dat onze systemen volgens de geldende normen worden geplaatst. 

Q-Roof werkt met de fabrikanten Solar Construct Nederland en Van der Valk Solar. Door onze bestaande samenwerking met deze twee fabrikanten kan Q-Roof voor bijna ieder type dak een passende oplossing aanbieden.

Meer weten over onze montagesystemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085-0602167.