Informatie aanvragen

Infrarood Verwarming

Met infrarood verwarming kunt u uw woning verwarmen met energie die opgewekt wordt door uw zonnepanelen. Als u zonnepanelen heeft met overcapaciteit is het slim om te bekijken of u gas kunt besparen. Q-Roof heeft, naast solar producten, ervaring met het plaatsen van infrarood verwarming. Het is mogelijk door middel van infrarood verwarming een gedeelte van uw woning te verwarmen. Bij zeer goed geïsoleerde woningen kan infrarood verwarming als hoofdverwarming gebruikt worden.

Infrarood is stralingswarmte waardoor u snel een hoog comfort zult ervaren. Deze straling is niet schadelijk omdat er geen uv-straling aanwezig is. Omdat het per ruimte schakelbaar is kunt u het systeem efficiënt inregelen. Onze standaard infraroodpanelen zijn wit en vervaardigd uit metaal. U kunt de volgende uitvoeringen krijgen:

- Metaal in iedere gewenste RAL kleur
- Metaal met een persoonlijke foto of print
- Spiegels
- Metaal met een grondstandaard
 

Meest verkochte maten infrarood panelen:

- Leranti 60 x 60 cm 500 Watt (geschikt voor systeemplafond)
- Leranti 50 x 120 cm 840 Watt
- Leranti 60 x 120 cm 1000 Watt (geschikt voor systeemplafond)

Wenst u een andere maat dan horen wij dat natuurlijk graag, onze fabrikant heeft meerdere maten in verschillende vermogens. Wij maken graag voor u een offerte, de materialen leveren wij inclusief montage. Ook de doe-het-zelver kan bij ons terecht voor het kopen van infraroodpanelen met de benodigde schakelmaterialen. 

Q-Roof werkt met Leranti infraroodpanelen

Q-Roof levert haar klanten infraroodpanelen van het merk Leranti. In de video ziet u meer over de mogelijkheden die Leranti infraroodpanelen te bieden hebben. 

Meer weten over infraroodverwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 06-27436437