Zonnepanelen Dakscan

Infrarood Verwarming

Wanneer u zonnepanelen heeft met overcapaciteit is het slim om te bekijken of u gas kunt besparen. Q-Roof heeft, naast solar producten, ervaring met het plaatsen van infraroodverwarming. Het is mogelijk door middel van infraroodverwarming een gedeelte van uw woning te verwarmen. Bij zeer goed geïsoleerde woningen kan infraroodverwarming als hoofdverwarming gebruikt worden.

Infrarood is stralingswarmte waardoor u snel een hoog comfort zult ervaren. Deze straling is niet schadelijk omdat er geen uv-straling aanwezig is. Omdat het per ruimte schakelbaar is kunt u het systeem efficiënt inregelen. Onze standaard infraroodpanelen zijn wit en vervaardigd uit metaal. U kunt de volgende uitvoeringen krijgen:
- Metaal in iedere gewenste RAL kleur.
- Metaal met een persoonlijke foto of print.
- Spiegels. 
- Metaal met een grondstandaard. 

De meest verkochte maten zijn:
Leranti 60 x 60 cm 500 Watt (geschikt voor systeemplafond)
Leranti 50 x 120 cm 840 Watt
Leranti 60 x 120 cm 1000 Watt (geschikt voor systeemplafond)

Wenst u een andere maat dan horen wij dat natuurlijk graag, onze fabrikant heeft meerdere maten in verschillende vermogens. Wij maken graag voor u een offerte, de materialen leveren wij inclusief montage. Ook de doe-het-zelver kan bij ons terecht voor het kopen van infraroodpanelen met de benodigde schakelmaterialen. 

Q-Roof werkt met Leranti infraroodpanelen

Meer weten over infraroodverwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31625111939 . U kunt ons ook een Whatsapp bericht sturen.