Zonnepanelen Dakscan

Partners

C-SOME by Waterval

Uw expert voor verlichting & huisautomatisering
C-Some is de verrassende en inspirerende specialist met ruim 10.000 mooie producten op het gebied van verlichting, huisautomatisering, beveiliging voor uw huis of kantoor. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handige schakelaar of een unieke lamp: laat je inspireren door C-Some!

Voor Q-Roof is C-Some by Waterval een waardevolle relatie, wanneer klanten bovenstaande producten nodig hebben verwijzen wij onze klanten altijd door naar C-Some by Waterval.

Wanneer een klant van C-Some by Waterval producten van Q-Roof nodig heeft zal deze klant naar ons worden doorverwezen. U kunt de prachtige showroom van C-Some by Waterval bezoeken, Q-Roof is trots op deze samenwerking. Heeft u vragen neem dan graag contact met ons op.

Bezoek website

Lightzone

Voor LED-verlichting & Airco's.

Lightzone is een jong en fris bedrijf met veel ervaring. Ons bedrijf houd zich bezig met het complete plaatje, zo moet ons advies net zo goed zijn als onze montage en nazorg. Wij doen niks waar wij zelf niet achter staan, zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Heeft u een airco nodig, dan kan Q-rood u doorverwijzen. 

Bezoek website

Stalumex

Q-Roof werkt samen met Stalumex. Stalumex maakt aluminium en stalen ramen, deuren, glasdaken en gevels. Zonnepanelen vormen steeds vaker een onderdeel van de bouwschil waardoor wij elkaar versterken. Wanneer een klant kozijnen nodig heeft is dit een duurzame investering, Q-Roof bied producten aan die hier goed op aansluiten.

Missie
Wij willen onze onderscheidende positie op de gevelmarkt op gezonde wijze versterken en de meest gewilde partner zijn vanaf het advies tot en met het onderhoud van aluminium en stalen ramen, deuren, glasdaken en gevels. Een organisatie waarin de klant centraal staat en de medewerker ruimte krijgt voor ontplooiing. De samenwerking met Stalumex zal voor u een plezierige ervaring zijn. Wenst u meer informatie over Stalumex bekijk dan onze website >>

Wenst u een gecombineerd adviesgesprek? U bent van harte welkom in onze showroom. Voor afspraken kunt u contact opnemen met onze klantenservice>>

Bezoek website

Lei Import


Lei Import heeft meer dan 25 jaar ervaring in natuurleien voor dak en gevel en kan zonder meer specialist op het gebied van leisteen worden genoemd. Naast natuurleien zijn er in de loop der jaren innovatieve producten ontwikkeld zoals het Cast PMR dakraam en het indak zonne-energiesysteem. 

Lei Import onderscheidt zich in de markt door haar eigen initiatief, eigentijdsheid, kostenbewustheid en service. Een project is maatwerk. We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij over de mogelijkheden.
Q-roof heeft samen met Lei Import het systeem voor een natuurleien dak ontwikkeld. Het eerste pilotproject heeft plaatsgevonden in Middelburg. Hier is de zuidkant van het stadhuis een dakdeel voorzien van deze collector van Q-Roof. Dit is meegenomen bij de restauratie van het natuurleien dak.

Bezoek website