Informatie aanvragen

Partners

Betrouwbare partner warmtepompen & airco's

Bij Q-Roof zijn we er trots op samen te werken met partners die dezelfde toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid delen als wij. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat Clima4home onze betrouwbare partner is in airco's en warmtepompen.

Bij Clima4home begrijpen ze net als wij de essentie van vertrouwen op deskundigen met de juiste kennis en certificeringen. Hun team bestaat uit gecertificeerde professionals, met specifieke referenties zoals BRL100 en BRL200-certificeringen. Deze certificaten zijn geen simpele stempels; ze vertegenwoordigen een diepgewortelde toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Of je nu op zoek bent naar een duurzame verwarmingsoplossing, betere isolatie of energiezuinige verlichting, onze experts staan klaar om je te begeleiden vanaf het allereerste gesprek tot de uiteindelijke implementatie. Onze samenwerking gaat verder dan alleen het leveren van producten en diensten; we bieden gemoedsrust door te zorgen voor betrouwbare, gecertificeerde experts die klaar staan om jouw duurzame dromen waar te maken.

Met de hoogwaardige airco's en warmtepompen van Clima4home kunnen wij bij Q-Roof onze klanten voorzien van oplossingen die niet alleen voldoen aan, maar zelfs de hoogste normen overstijgen als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.''

Vraag een offerte aan via onze aanvraagmodule >>  

Of neem contact op door te mailen of bellen:
Jesse@q-roof.nl | Tel: 06-27436437

Lei Import


Lei Import heeft meer dan 25 jaar ervaring in natuurleien voor dak en gevel en kan zonder meer specialist op het gebied van leisteen worden genoemd. Naast natuurleien zijn er in de loop der jaren innovatieve producten ontwikkeld zoals het Cast PMR dakraam en het indak zonne-energiesysteem. 

Lei Import onderscheidt zich in de markt door haar eigen initiatief, eigentijdsheid, kostenbewustheid en service. Een project is maatwerk. We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij over de mogelijkheden.
Q-roof heeft samen met Lei Import het systeem voor een natuurleien dak ontwikkeld. Het eerste pilotproject heeft plaatsgevonden in Middelburg. Hier is de zuidkant van het stadhuis een dakdeel voorzien van deze collector van Q-Roof. Dit is meegenomen bij de restauratie van het natuurleien dak.

Bezoek website