Zonnepanelen Dakscan
30-08-2022

Duurzaamheidsfestival 2022

Na het succesvol organiseren van het Duurzaamheidsfestival in 2021 organiseert de gemeente Voerendaal een tweede editie op zaterdag 15 oktober 2022. Tussen 11.00 en 17.00 uur bij Lubosch Land in Ransdaal is het festival (kosteloos) toegankelijk voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in hoe ze verder kunnen verduurzamen. 

Het Duurzaamheidsfestival is een laagdrempelig festival met als thema duurzaamheid. Het is een gezellig festival met standjes voor jong en oud, bezoekers kunnen onder andere deelnemen aan rondleidingen, presentaties bekijken en genieten van lekkere hapjes en drankjes onder het genot van sfeervolle muziek. Ook zijn er duurzame voorbeelden te zien van inwoners en ondernemers uit de gemeente Voerendaal. Deze duurzame voorbeelden bestaan uit onder andere zonnepanelen, oplaadpunten en het duurzaam verwerken van afval en vele andere innovatieve oplossingen voor huishoudens en ondernemers. 

Q-Roof op het Duurzaamheidsfestival
Q-Roof is een van de standhouders, Q-Roof ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert slimme zonne-energiesystemen. Naast zonnepanelen verkopen en plaatsen wij infraroodverwarming, laadpalen en nieuwe groepenkasten. Als standhouder dragen wij graag ons steentje bij aan een verdere verduurzaming van de gemeente Voerendaal en omgeving. Wij delen daarom met veel energie en passie al onze kennis en ervaring om de inwoners en ondernemers van de gemeente Voerendaal verder te helpen verduurzamen.

Heeft u een vraag over zonnepanelen, de Q-Roof zonneboiler, infrarood verwarming, of een van onze andere innovatieve en duurzame oplossingen? Bel ons direct via 085-0602167.