Zonnepanelen Dakscan
16-02-2022

Start stagiaire bij Q-Roof | Solar

Deze maand is Jordy Vroomen begonnen aan zijn afstudeerstage. Jordy studeert op ZUYD Hogeschool Facility management. Tijdens zijn school fase heeft hij een minor real estate gevolgd waarbij Jordy interesse heeft gekregen in duurzame energieoplossingen. Jordy gaat bij ons een marktonderzoek doen naar laadoplossingen voor elektrische auto’s in combinatie met Solarcarports.

Bij Q-Roof stimuleren wij studenten om met nieuwe ideeën te komen betreffende de energietransitie. Zo proberen wij jong talent aan ons te binden waardoor wij in de toekomst gemotiveerd en goed opgeleid personeel hebben. 

Helaas had Jordy de eerste week van zijn stage direct een Covid-19 besmetting te pakken, maar deze week viel hij direct met zijn neus in de boter met een werkbezoek aan Lightyear, dit is een vooruitstrevende elektrische auto bouwer op de automotive campus in Helmond. Hier was Q-Roof te gast samen met BIPV MOOI (building integrated photovoltaic geeft mooi energie) dit is een consortium waar wij samen met andere innovatieve bedrijven werken aan verschillende duurzame energieoplossingen.

Wij wensen Jordy veel succes met zijn scriptie, op naar een duurzame samenwerking. 

Hebben wij een student of een professional getriggerd om je kansen bij Q-Roof te bekijken? 
Neem dan vrijblijvend contact op met: 
Jesse van der Woude | Director Q-Roof BV.
Tel: 085-0602167 of mail naar: jesse@q-roof.nl