Informatie aanvragen
07-11-2022

Jesse van der Woude van Q-Roof winnaar Talent Award 2022

Maandag 07 november 2022. Op 15 oktober vond in de Nieuwe Nor de 17e editie plaats van de Parkstad Limburg Economy Award. Deze avond was bijzonder sfeervol doordat de organiserende stichting er bewust voor gekozen had om tijdens de 17e editie stevig uit te pakken. Dit resulteerde voor de 300 aanwezige gasten in een gezellige avond.

Op 10 maart 2022 werd bekend gemaakt dat Jesse van der Woude van Q-Roof deel uitmaakte van de genomineerde voor de Parkstad Talent Award.

Hierdoor kwam Q-Roof in aanmerking voor het winnen van deze eervolle prijs voor ondernemers in de regio Parkstad.

"Namens ons hele team willen we alle personen bedanken die ons door middel van het uitbrengen van hun stem ons de nominatie bezorgd hebben", aldus Jesse van der Woude, directeur Q-Roof.

Winnaars
Drie ondernemers uit de regio Parkstad die genomineerd waren voor de Parkstad Talent Award streden voor de winst tijdens de 17e editie van de Parkstad Limburg Economy Award.

Mede dankzij de innovatieve werkwijze en ontwikkeling van slimme duurzame energie systemen heeft Q-Roof deze prijs binnen weten te slepen.

Jesse van der Woude (directeur van Q-Roof) geeft aan: "Het is eer om deze prijs te winnen. We hebben met ons hele team hard ervoor moeten werken, maar deze bekroning geeft weer nieuwe (duurzame) energie om door te pakken".

Party time
Na het uitreiken van de prijzen ging het feest los in de Nieuwe Nor met optredens van Jermaine Fleur, Renee Kouwenhoven, Emma Heesters, Xander de Buisonjé en Boston Tea Party. Onder het genot van een drankje hebben de aanwezige gasten een sfeervolle en gezellige avond beleefd.

Stichting PLEA
De Stichting PLEA zet zich in voor het verbeteren van het imago van de regio Parkstad als ondernemersomgeving.

Hiermee leveren ze een bijdrage aan het versterken van de economische bedrijvigheid.

Mede door het organiseren van deze top-evenementen brengt de stichting de regio Parkstad onder de aandacht bij ondernemers en bedrijven die zich willen vestigen in de regio Parkstad.

Bezoek voor meer informatie: www.economyaward.nl

Heeft u een vraag over zonnepanelen, de Q-Roof zonneboiler, infrarood verwarming, of een van onze andere innovatieve en duurzame oplossingen? Bel ons direct via 085-0602167.