Zonnepanelen Dakscan
07-11-2021

Q-Roof uw partner in zonne-energie

Afgelopen week heeft Q-Roof weer mooie zonnepanelen installaties opgeleverd. Deze keer waren wij werkzaam in gemeentes Maastricht, Heerlen en Brunssum. Onze installaties worden altijd met zorgvuldigheid opgeleverd. 

Een van deze projecten was echt maatwerk. In Maastricht heeft Q-Roof op een mooie villa bijna onzichtbaar 24 zonnepanelen geplaatst. Op het hoofd-dak liggen 20 zonnepanelen in Oost-West opstelling, deze opstelling past precies tussen de dakranden en is natuurlijk voldoende verankerd. Op deze manier heeft Q-Roof de klant optimaal kunnen faciliteren in zijn behoeftes. 

Naast onze uitvoering is Q-Roof elektrisch gaan rijden, de nieuwe Volks Wagen ID.3 is herkenbaar met ons logo bedrukt, komend jaar gaan wij nog meer elektrisch rijden waardoor wij met een zo laag mogelijke footprint ons werk kunnen doen.

Heeft u ook interesse in een van onze duurzame oplossingen? Zonnepanelen, Infrarood verwarming, Q-Roof zonneboiler, laadpaal of een nieuwe groepenkast? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan