Zonnepanelen Dakscan
05-12-2021

Q-Roof Solar innoveert

Ook in de winter timmert Q-Roof verder aan het verduurzamen van woningen.
Deze week was weer een mooie week, ondanks het slechte weer hebben wij tussen de buien door mooie installaties opgeleverd. De teller staat deze week op: 40 zonnepanelen op een woning in Voerendaal, 12 panelen in Landgraaf, 24 zonnepanelen op een woning in Voerendaal, een laadunit voor een elektrische auto en een infrarood installatie. 

Niet alleen de zomer is een geschikt moment om zonnepanelen te plaatsen. Wanneer u nu zonnepanelen plaatst heeft u ongeveer 30% van de jaaropbrengst in de winterperiode, zodra het voorjaar start bent u direct klaar voor de overige 70%. Zo bent u dus nooit te laat of te vroeg met plaatsen van zonnepanelen. 

Wij richten ons niet alleen op huishoudens maar ook op bedrijven en sportaccommodaties. Het gaat allang niet meer alleen om zonnepanelen maar ook over hoe kan ik zo slim mogelijk omgaan met mijn installatie. Het opladen van een elektrische auto of het verwarmen met infrarood of een warmtepomp is steeds meer gewenst. Q-Roof kan u goed informeren over wat de mogelijkheden zijn.

Preview 
Q-Roof zal Q-Roof niet zijn wanneer we niet naar de toekomst kijken, afgelopen weken hebben wij nieuwe producten in ons assortiment opgenomen. Zo gaan wij Solar Carports en PVT zonnepanelen met water-water warmtepompen leveren. Binnenkort meer over dit aanbod.Heeft u vragen of wenst u een offerte? naam dan vrijblijvend contact met ons op.
Dit kan door te mailen naar: info@q-roof.nl of bel naar: 085-0602167 of vraag een offerte aan.