Zonnepanelen Dakscan
01-01-2023

Q-Roof wenst iedereen een mooi en gezond 2023

Q-Roof wenst iedereen een mooi en gezond 2023

Wat was 2022 voor Q-Roof een bijzonder en mooi jaar, door de energiecrises is de vraag naar vooral zonnepanelen extreem toegenomen. Door deze vraag is Q-Roof kunnen uitgroeien naar een van de toonaangevende bedrijven uit de regio, hier zijn wij met ons gehele team extreem trots op. Niet alleen de consument was het opgevallen dat wij het goed doen, de vakjury van de Parkstad Talent Award heeft ons werk bekroond met de Talent Award. Dit was voor ons een super mooi moment wat wij niet snel gaan vergeten. 

Uitdagingen 
De vraag was en is nog steeds erg groot, de leveringen van materialen is daardoor onder druk komen te staan. Wij zijn er trots op dat wij alle klanten goed hebben kunnen helpen, wij kopen groot in waardoor er altijd geleverd kan worden. Wij willen alle leveranciers en fabrikanten bedanken voor het vertrouwen. In 2023 hebben wij al veel opstaan en zijn er al veel spullen op voorraad, door een financiële gezonde situatie binnen ons bedrijf is dit ook mogelijk.

Personeel
Een andere uitdaging in deze tijden is goed personeel vinden, tot nu is het nog steeds gelukt om de juiste mensen te vinden, natuurlijk zijn wij nog steeds op zoek naar kandidaten en dan vooral montage personeel echter in 2023 hebben wij onze montagecapaciteit alweer kunnen uitbreiden. Mochten er monteurs zijn die bij een innovatief bedrijf willen werken neem dan graag contact op, onze voorwaarden zijn zeer aantrekkelijk. 

Werken aan de toekomst
In 2022 is er binnen Q-Roof een student van ZUYD Hogeschool afgestudeerd, zijn onderzoek ging over e-mobility en welke mogelijkheden hier in de toekomst voor Q-Roof liggen. Een deel van onze mensen is opgeleid binnen ZUYD Hogeschool waardoor onze band met deze instelling erg goed is. In februari start er weer een nieuwe afstudeerstudent en gaan wij samenwerken met de faculteit
 enginering. Ons Q-Roof product zijn wij verder aan het ontwikkelen, ZUYD Hogeschool gaat ons helpen met het meten van data, zonder data kunnen wij geen goed product in de markt zetten .", aldus Jesse van der Woude (directeur Q-Roof Solar).

Als laatste willen wij al onze relaties en particuliere klanten bedanken, door jullie hebben wij veel projecten verkocht en gebouwd. Particuliere woonhuizen, boerderijen, bedrijfspanden groot en klein, woningcorporaties en vve’s alles is in 2022 voorbijgekomen. Niks is ons te klein of te groot, op alle vlakken hebben wij de juiste mensen en doen wij ons best om het juiste advies te geven. 

2023 gaat Q-Roof veel goeds brengen, er staat al veel in de planning, echter Q-Roof zou Q-Roof niet zijn als wij geen ruimte meer zouden hebben voor u. Heeft u interesse in een van onze producten neem dan vrijblijvend contact met ons op >>

Op naar een duurzame en gezonde toekomst!

Groet, Team Q-Roof